تحلیل دوره پایتون ماش همدانی
معایب و مزایای دوره جامع پایتون ماش همدانی
ماش همدانی کیه؟
ایشون مشفق همدانی هستن و همونطور که حدس زدین ایرانی الاصل هستن اما تو استرالیا بزرگ شدن. چون اسمشون بصورت Moshfegh نوشته میشه واسه خودشون برند شخصی Mosh (ماش) رو انتخاب کردن. ایشون حدود دو دهه اس که داره برنامه نویسی میکنه و به علاقه مندای برنامه نویسی آموزش برنامه نویسی میده. بیش از 40 تا دوره آموزشی داره و تا الان به بیش از 20 میلیون نفر آموزش برنامه نویسی داده. دوره های ایشون رو مجموعه اصل آموز داره دوبله میکنه و در اختیار ایرانیای عزیزی که دوس دارن برنامه نویسی رو با یه استاد مطرح بین المللی شروع کنن دوبله میکنن. اگه دوس دارین از دوبله شدن این مجموعه ها مطلع بشین لطفا پیج اصل آموز رو تو اینستاگرام به آدرس aslamooz.ir دنبال کنین.
ماش همدانی در استرالیا بنیانگذار آکادمی Code with Mosh هستش و یه مهندس نرمافزار پرانرژی و عملگراست که تو زمینه توسعه برنامههای وب با ASP.NET MVC، Web API، Entity Framework، Angular، Backbone، HTML5 و CSS متخصصه. ماش از 7 سالگی با کامپیوتر Commodore 64 برنامهنویسی رو شروع کرد و از همون موقع عاشق این کار شد. اون موقع آرزوش این بود که مهندس نرمافزار بشه و بتونه یه بازی تنیس سهبعدی بسازه!
دوره پایتون ماش همدانی چیه؟
با توجه به محبوبیت روزافزون زبان برنامهنویسی پایتون، بسیاری از افراد به دنبال یادگیری این زبان از طریق دورههای آنلاین هستند. دوره پایتونی که توسط استاد ماش همدانی و در وبسایت CodewithMosh.com ارائه شده، به دلیل ساختار منظم و محتوای کاربردی که داره، تو کل دنیا مورد توجه قرار گرفته. توی این مقاله، به بررسی مزایا و معایب این دوره میپردازیم. در انتهای این مقاله، به علاقهمندان کمک کنیم که بتونن تصمیم بهتری بگیرن و بهترین دوره رو انتخاب کنن. اول از همه با مزایای این دوره شروع میکنیم.
مزایای این دوره
ساختار منظم و آموزشی
یکی از بزرگترین مزایای دورهی استاد ماش همدانی، ساختار منظمشه. این دوره به صورت درسهای کوتاه کوتاه و قابل فهم طراحی شده که شامل مباحث تئوری و عملی میشه. این ساختار به زبان آموزان پایتون کمک میکنه تا مفاهیم پیچیده رو بهتر درک کنن و پایه شون قوی بشه. این ویژگی بزرگ به زبان آموز کمک میکنه که سردرگم نشه و همیشه بدونه که کجای مسیر یادگیری ایه که براش ترسیم شده.
تمرکز بر کاربردهای عملی
استاد ماش همدانی در این دوره بر روی کاربردهای واقعی پایتون تأکید داره. این رویکرد به زبان آموزان پایتون این امکان رو میده که مهارتایی را که مستقیماً مرتبط با مسیر شغلیشون هست رو کسب کنن. تمرینهای عملی و پروژههای واقعی در طول دوره، یادگیری رو جذابتر و مؤثرتر میکنه.
سادگی در ارائه محتوا توسط ماش همدانی
این دوره رو اگه در کنار هر دوره دیگه ای که بذارین بازم از نظر سادگی در ارائه و بیان استاد، بهتر از دوره های دیگه است. روند توضیح دادن هر یک از کلیپ های این دوره طوری طراحی شده که شما در انتهای دوره تون هیچ ابهامی براتون باقی نمیمونه. مخصوصا بعد از این که مسائل مربوط به اون آموزش رو هم حل کرده باشین.
شروع آموزش از ابتدایی ترین مسائل
ماش همدانی این دوره رو طوری شروع کرده که انگاری زبان آموزِ پایتون از برنامه نویسی هیچی نمیدونین. کلیپ های اول این دوره ممکنه برای اونایی که درباره پایتون اطلاعات دارن، خسته کننده بنظر بیاد اما برای کسانی که از برنامه نویسی چیزی نمیدونن یه ویژگی بسیار عالیه.
معایب این دوره
هزینه نسبتا بالای دلاری
یکی از معایب این دوره، هزینه اشتراک ماهیانه ۲۹ دلار که برای ایرانیا عدد بالائیه. با توجه به این هزینه، بعضی از کاربرای اینترنت معتقدن که میتونن منابع رایگان مشابهی رو تو اینترنت پیدا کنن که محتوای کافی برای یادگیری پایتون رو ارائه میده. هر چند که این نظر رو بسیاری از زبان آموزان پایتونی که از این دوره استفاده کردن رد میکنن اما این موضوع باعث شده که افرادی که بودجه محدودی دارن، از خرید این دوره صرف نظر کنن.
زبان دوره
زبان تدریس استاد ماش همدانی انگلیسیه و هر چند که این مشکل ربطی به اصل دوره نداره اما برای ایرانیا یه نقص بزرگی محسوب میشه. با توجه به این که معمولا افرادی که میخوان برنامه نویسی یاد بگیرن از سطح مناسبی از زبان انگلیسی برخوردار نیستن، این ایراد شاید تنها دلیلی باشه که عده ای از زبان آموزان قید آموزش دیدن با این استاد رو میزنن و نمیتونن ازین سطح بالای آموزش برخوردار بشن.
ابهامات جزئی
تو دوره پیشرفته که آموزش جلو رفته، بعضی از بخش هاشُ ماش بسرعت ازش گذشته و انتظاری که از مخاطب خودش داشته اینطوری بوده که ما باید خودمون بفهمیم چطور برخی از کد نویسی هاش پیش رفته. همین موضوع باعث شده که برخی از قسمت هاش برای زبان آموزا کمی مبهم بنظر برسه که باید با دقت زیادی این کلیپ ها رو مشاهده کنیم.
جمع بندی و راه حل اصل آموز
مجموعه اصل آموز برای این که این مشکلات رو برای ایرانیا مرتفع کنه، این دوره رو با بهترین کیفیتِ ممکن دوبله کرده و در اختیار ایرانیا قرار داده. تازه ما تو این مجموعه، به تمرین های توی این دوره هم اکتفا نکردیم و کلی تمرین هم خودمون به این دوره اضافه کردیم. علاوه بر این اون ابهاماتی که بالاتر ذکر شد هم در قالب توضیح مترجم در اختیار مخاطب ایرانی قرار دادیم. علاوه بر این ها، قیمتش رو بشدت آوردیم پایین که ایرانیایی که علاقه به آموزش دیدن با یه استاد بین المللی دارن از این شانس برخوردار بشن.
میتونین این دوره دوبله شده رو با کلیک روی «دوره دوبله شده و جامع آموزش پایتون ماش همدانی» مشاهده کنین.
درباره مرتضي بُنجَخي
یه دانش جوی خودآموز که هر روز دوس داره به آموزخته هاش اضافه کنه. از 13 سالگیش، یعنی از سال 82، داره زبان انگلیسی میخونه و الان دکترای آموزش زبان انگلیسی داره. 10 ساله که سوپروایزر یه آموزشگاه زبان انگلیسیه و 11 ساله که داره زبان انگلیسی تدریس میکنه. علاوه بر زبان انگلیسی تو مهارتهای کامپیوتری ماهره و با HTML، CSS و JS آشنایی داره و در حال حاضر داره پایتون یاد میگیره. در حال حاضر تو مجموعه اصل آموز داره مدیریت پروژه های دوبله رو انجام میده و یکی از دو مدیر اصلی این مجموعس. با امید زیادی به آینده قراره خبرای خوبی براتون داشته باشیم و کار شما رو واسه یادگیری برنامه نویسی راحت تر از قبل کنیم. اینجا اطلاعات بیشتری درمورد ایشون وجود داره.
نوشتههای بیشتر از مرتضي بُنجَخي
دیدگاهتان را بنویسید