پایتونُ اینجوری یاد نگیر…!
نباید های یادگیری پایتون (python)
شروع یادگیری پایتون دغدغه خیلی از آدماست که میخوان به حرفه برنامهنویسی وارد بشن. زبان پایتون به خاطر سادگی و خوانایی بالا، محبوبیت زیادی بین برنامهنویسا و افرادی که دوست دارن برنامه نویس شَن داره. برای همینه که آموزش پایتون برای اونایی که برنامه نویسی رو دوست دارند خیلی مهمه. جالب اینجاست که همه میپرسن باید از کجا یادگیری پایتون رو شروع کنیم اما بنظر میاد از کجا شروع کردنش رو باید قبل از این که مسیر یادگیریش رو توضیح بدیم رو واسه خودمون روشن کنیم.
نباید عجله کرد
اولین چیزی که شما رو با مشکل مواجه میکنه اینه که چون فلان دوستم تو مدت کوتاهی تونسته پایتون رو یاد بگیره پس منم میتونم به سرعت یاد بگیرم. مدت زمان یادگیری زبانِ پایتون برای همه زبان آموزا یکسان نیست. یکی زودتر مسیرُ طی میکنه ویکی دیگه زمان بیشتری رو صرفش میکنه. این بستگی به اون فرد و میزان درکش از مفاهیم پایه ای برنامه نویسی داره. پس نمیشه برای همه یه نسخه پیچید.
نباید تقلید کرد
این که یه پایتون کارِ دیگه، یه روشی رو انتخاب کرده و موفق شده که دلیل نمیشه این روش برا شما هم جواب بده. درسته که عمده برنامه نویس ها، روند یادگیری شخصی شونُ به همه میگن اما زمانی میتونین بهشون اعتماد کنین که یه مدرس برنامه نویسی پرسابقه و بین المللی بهتون پیشنهاد بده و شما رو راهنمایی کنه. فقط در این صورته که میتونین به موفقیت برسین.
انتظارات متوقعانه نداشته باش
ببینین، برنامه نویسی خیلی نیاز به حوصله داره. اگه انتظار دارین که تو همون یکی دو ماه اول به درآمدای فضایی که یه عده در موردش صحبت میکنن برسین، باید بگم که یه مقدار دارین اشتباه میکنین. اونایی که درآمدای زیاد از پایتونُ براتون ترسیم میکنن، باید بهتون این رو هم بگن که بعد از این که خود پایتون رو یادگرفتین و چن تا پروژه گرفتین، بعدش تازه بازاریابی شروع میشه. بدون بازاریابی موثر که نمیتونین به درآمد برسین. تازه همینشم بیش از یک سال ممکنه طول بکشه. و حتی بیشتر. پس از همون اول، با خودتون نگین مثلا من تو 6 ماه به فلان مقدار درآمد [بالا] باید برسم.
کدای آماده رو کپی نکن
معمولا تو آموزشای مختلف و یا کتابخونه های پایتون کلی کدِ آماده وجود داره که به راحتی میتونین ازشون استفاده کنین اما بعیده چیزی یاد بگیرین. تو مراحل اولیه، شما باید تا میتونین کداتونُ خودتون تایپ کنین و حتی اگه میتونین و حوصله اش رو داشته باشین باید حتی از افزونه هایی که کدنویسی رو براتون راحت میکنن و خودشون تکمیل میکنن کداتون رو هم استفاده نکنین. اینجوری دستتون روون تر میشه و در آینده خطاهایی که تو کداتون پیش میاد رو راحت تر میتونین پیدا کنین و بر طرف کنین.
زود پروژه نگیر
قبل از این که به آمادگی کافی تو کد نویسی پایتون نرسیدین و کلی تمرین انجام ندادین، پروژه های سنگین قبول نکنین که ممکنه توش بمونین و به مشکل بخورین. اول آموزش، بعد کلی تمرین و آزمون و خطا، بعدش ترجیحا کار در کنار یه برنامه نویس حرفه ای و نهایتا گرفتن پروژه های شخصی. دلیلش اینه که وقتی که وارد پروژه ها میشین، کارفرما ها توقعات زیادی از شما دارن که ممکنه هنوز تسلط کافی روشون نداشته باشین. بخاطر همین، قبل از پروژه گرفتن، حتما سعی کنین بهمراه یه پایتون کار حرفه ای کار کنین که دستتون بیاد چطور باید پروژه گرفت و تحویل داد.
هدفت رو اول مشخص کن
حواستون باشه یوقت اینطور نشه که بعد از 6 ماه وقت گذاشتن رو یادگیری یه زبان برنامه نویسی، متوجه بشی که اصلا با اهدافت هم خوانی نداره. مثلا کسی که میخواد طراحی سایت انجام بده یا میخواد بازی بسازه یا حتی میخواد اپ انروید و IOS بسازه نباید سریع از پایتون شروع کنه. شاید پایتون بتونه بهتون کمک کنه که یه سایت راه اندازی کنین اما بعیده بسرعت بتونه شما رو وارد بازار کار کنه. پس واسه هر هدفی یه برنامه ی مختص به خودشُ باید داشت.
خلاصه که...
خلاصه که، اگه میخواین پایتونُ شروع کنین، باید اول از همه یه تصمیم محکم بگیرین و به این قطعیت رسیده باشین که پایتون بهترین زبانیه که میتونین باهاش وارد دنیای برنامه نویسی بشین. بعد با برنامه ریزی و یه دوره ای که آزمونش رو پس داده باشه شروع به یادگیری زبان کنین. اگه دوره ای که انتخاب میکنین دوره درستی باشه، شما رو در کمترین زمان ممکن میتونه به رویاهاتون برسونه.
درباره مدیر سایت
مرتضی بُنجَخی مدیریت تولید اصل آموز مرتضی یه فرد پر تلاشه که تو هر کاری میتونه بصورت خودآموز حرفه ای بشه. یه دانشجوی خودآموز که هر روز دوس داره به آموزخته هاش اضافه کنه. از 13 سالگیش یعنی از سال 82 داره زبان انگلیسی میخونه و در حال حاضر دانشچوی دکترای آموزش زبان انگلیسیه.
نوشتههای بیشتر از مدیر سایت
دیدگاهتان را بنویسید